|UnioCraft| Factions/Skyblock/Creative/HG-SG/OITC/LOBİDE MÜZİK || 1.7.x || BETA 4.0


Yeni nesil Minecraft sunucusu. YAKINDA 12 SUNUCULU DEV BİR NETWORK!
play.UnioCraft.com

Web Site: UnioCraft
[​IMG] 

[​IMG] 

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
UnioCraft 17 Mayıs 2014 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğundan bu yana bir çok Minecraft sunucusunun hayal bile edemediği şeyleri gerçekleştirdi. Profesyonel plugin seçimleri, özel plugin düzenlemeleri, dünyada ve Türkiyede bir çok ilk yarattı. İnternet sitesinde bolca istatistik ve özellik bulunmakta. Şifre değiştirme, yetkili alımları, VIP alımları, VIP kalan süre sorgulama gibi bolca özellik bulunmakta. Ayrıca sitemizde sürekli oylama yapılmaktadır.

Sunucumuz çekirdek sunucudur. Oyuna giriş yaptıktan sonra portallar yada sunucu seçim pusulası aracılığıyla sunucular arası geçiş yapabilirsiniz. Yakın zamanda Survival, Skywars gibi sunucular eklenecektir. Beta sürümümüz sunucumuza planladığımız tüm oyunlar eklendiği zaman bitecektir. UnioCraft bir çok sunucu gibi 10-12 kişilik ekiplerle oluşturulmadı. Tek bir kişi tarafından oluşturuldu. Bazen çok değerli oyuncularımızında yardımı dokundu. Sunucumuzun yeni yöneticisi ilede yeni sunucularımızı hazırlıyoruz. Şu anda 3 yönetici bulunmakta. İleride alım yapabiliriz.

Sunucumuz açıldığından beri bolca üyeye sahip oldu. Şu an 10bini aşkın sayıda kayıtlı kullanıcımız bulunmaktadır. Websitemizden toplam oyuncu sayısını görebilirsiniz. Online rekorumuz 175 kişidir. Bu sayı gelin sizinle beraber artsın!

Aslında UnioCraft bir çok oyuncunun hayal ettiği bir sunucudur. Keşfedince bırakamayacaksınız!

[​IMG]
[​IMG] 
[​IMG] 

Sunucumuz 300 oyuncu kapasitesine sahiptir. Ayrıca 112 GB ram ve 16CPU ya sahip makinesi ile kesinlikle laga yer yoktur. Sunucumuza dünyanın en büyük Minecraft Hosting şirketlerinden biri olan MCProHosting sponsor olmuştur.
Sunucumuza 1.7.2 ve 1.7.10 arasındaki her türlü sürümden giriş sağlanabilmektedir.
Sunucumuzda İnternetten VIP alımı vardır. Bu sayede VIP almak istediğinizde Online bir admin bulmak zorunda değilsiniz. Hemen uniocraft.com a girerek hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Factions sunucumuzda ölüm mesajları ve açık arttırma bulunmaktadır.
Sunucumuza özel OITC plugini yapılmıştır. Sorun yoktur ücretli olarak alınmıştır.
KitPvp sunucumuzda öldürme levelları, öldürme başı para gibi özellikler vardır.
Factions sunucumuzda 4 çeşit Boss bulunmaktadır. Her gruba 1 çeşit verdik.
Oyuncu -> Demir Şövalyesi
PuncherVIP -> İskelet Kral
SworderVIP -> Zombi Chucky
UnioVIP -> VejeteryanZombi
Skyblock sunucumuzdaki tüm görevleri Türkçeleştirdik ve UnioCraft özel görevler ekledik. Her configi satır satır düzenledik ve bize özel pluginler yazdık. (Skyblock ada koruma plugini için Sonoyuncu admini @DonduranAtes e teşekkürler.)
Sunucumuzda daha yüzlerce, keşfedemeyeceğiniz kadar çok özellik vardır. Tüm bunları görebilmek için play.uniocraft.com ip adresine gelmeniz yeterli!

[​IMG]
[​IMG] 
[​IMG] 
Factions sunucumuzda 3 çeşit, KitPvp sunucumuzda 3 çeşit, diğer sunucularımızda tek çeşit VIP vardır. Hepsini internet sitemizden hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz! Fiyatlarıda makuldur.

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

~~ FACTIONS SPAWN ~~
[​IMG]

~~ FACTIONS BOSS ~~
[​IMG] 
~~ FACTIONS YENİ NESİL KLAN TAGLERİ ~~
[​IMG] 
~~ FACTIONS ARENA ~~
[​IMG]
~~ KITPVP SPAWN ~~
[​IMG]
~~ KITPVP ~~
[​IMG]
~~ KITPVP ~~
[​IMG]
~~ Hunger Games ~~
[​IMG]
~~ OITC SPAWN ~~

[​IMG]
~~ OITC ARENA1 ~~
[​IMG]
~~ OITC ARENA2 ~~
[​IMG]
~~ OITC ARENA3 ~~
[​IMG]
~~ Spleef Spawn ve Arena ~~
[​IMG]

~~ Creative Spawn ~~
[​IMG]~~ SkyBlock Spawn ~~

[​IMG]

Yorum Gönder

0 Yorumlar