MassiveMine | Global Minigames Sunucusu ONLINE!


[​IMG]

us.massivemine.net / eu.massivemine.net
Site : www.massivemine.net
Forum : www.massivemineforums.com

ONLINE!


Merhaba arkadaşlar, sizlere yepyeni sunucumuz olan MassiveMine'ın tanıtımını yapacağız. Öncelikle sunucumuzun premium bir sunucu olduğunun altını çizmek isteriz. Neden premium dediğinizi duyar gibiyiz, hemen cevaplayalım. Türkiye minecraft piyasasının gerçekten iyi olmadığını söylemeden geçemeyiz. 9 yaşındaki çocukların minecraft'ı crack indirip sunucuda banlanınca çeşitli yöntemlerle tekrar gelip eğlenceyi resmen "istila" etmesinden gerçekten çok sıkıldık. Sunucumuz global bir sunucu yani sadece türkiyeden değil tüm dünyadan kullanıcılar sunucudan faydalanabilecek. HiveMC, Hypixel, Mineplex gibi devasa sunucuların izinden gidiyoruz bizde, onlar da premium sunucular nasıl olsa. Sunucumuz bir minigames sunucusu fakat bizi farklı kılan birçok özellik bulunmakta. "Neden MassiveMine?" derseniz sizi şöyle alalım.
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


[​IMG]
[​IMG]

Minecraft Hunger Games yani Türkçe adıyla Açlık Oyunları, oyunda yer alan bir çok oyun modundan bir tanesidir. Bu modda amaç, karakterinizi güçlendirecek eşyalar arayıp bulmak ve oyundaki diğer karakterleri öldürerek hayatta kalan son karakter olmak.Hunger games oyun modu, her sunucuda farklılık gösterebilen değişiklikler barındırabilir.Massive Hunger Games ' de oyun dünyasına herhangi bir etki yapamazsınız. Yani ne toprak kazabilirsiniz, ne de hayvan kesebilirsiniz. Sunucuda gizlenmiş sandıklardan zırh, yiyecek ve silah gibi eşyalar toplayarak, güçlü bir karakter haline gelmeniz gerekir.Hunger games sunucularının çoğunda takım kurabilir. Oyunun başında büyük ihtimalle karşınıza “Team?” yazan bir kaç oyuncu çıkar. Bunlarla takım olmanız hayatta kalmanız açısından iyi olur. Bir kaç kişi ile takım kurduktan sonra elinizdeki takım arkadaşlarınızı göstermeyen, sadece düşmanın yönünü gösteren pusulalar ile savaşabilirsiniz.Bu pusulalar oyun başında, oyunun uzun sürmemesi ve karakterlerin bir an önce savaşabilmesi için verilir. İnternet üzerinden Eğer arkadaşınız ile teamspeak ya da skype gibi bir uygulama üzerinden konuşarak aynı sunucuda oynarsanız, oyun daha zevkli bir hale gelebilir.
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


Minecraft Skywars yani Türkçesiyle Gök Savaşları olan bu oyun modu birçok oyun modumuzdan bir tanesidir.Bu moddaki amaç bulunduğunuz adadaki eşyaları, madenleri toplayıp savaşmaktır.Adada bulunan eşyalardan çok daha değerli eşyalar bulabilmek için ortadaki ana adaya gitmeniz gerekir.Fakat bu ada çok oyuncu olduğu zaman bir tehlikeli bir yer olur.Bu yüzden adada verilen eşyalar ve madenlerle set yapıp kılıç yaparak ana adaya gitmeniz önerilir.Ana adada
%1 ihtimalle elmas kılıç , yemekler , zırhlar bulabilirsiniz.
Bu oyun modunda oyun dünyasının istediğiniz her yerini kırmakta özgürsünüz.


[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

Minecraft oyun modlarından biri olan OITC yani One In The Chamber birçok oyun modumuzdan bir tanesidir.Bu oyun modunda her oyuncuya 1 kılıç 1 ok ve 1 yay verilir ve 5 tane can verilir.Bu oyundaki amaç Hunger Games yani Açlık oyunları'ndaki gibi sona kalan savaşçı olmaktır.Bu oyun modunda ok ile tek vuruşta başkalarını öldürebilirsiniz.Her öldürme başına 1 ok verilir ve bu sayede başka oyuncuları daha rahat eleyebilirsiniz.
Bu oyun modunda oyun dünyasını kıramazsınız


[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


Oyun modlarımızdan biri olan Gladiator , bizim tarafımızdan kodlanmıştır.Bu oyun modunda 2 takım bulunur.Bu 2 takım her oyunda olduğu gibi kırmızı takım vemavi takımdır.Oyuna girerken seçilen takımlardan sonra oynamak istediğiniz veya iyi olduğunuz karakter türü seçilir.Okçu veya Savaşçı olabilirsiniz.Bundan sonra ise oyunda size verilen atların türlerini seçersiniz.Eğer vip oyuncu değilseniz Kahverengi At dışında hiçbir atı seçemezsiniz.Bunları da seçtikten sonra oyuncular bekleme lobisine ışınlanır ve ardından zırh ve silahlar kuşanılmış bir şekilde atın üzerinde doğarsınız.Doğduktan sonra yaklaşık 5 saniye sonra savaş başlar.
Bu oyun modunda oyun dünyasını kıramazsınız

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


Minecraft'ın ünlü oyun modlarından biri olan Skyblock'da 4 blok yüksekliğinde üstünde 1 ağaç ve 1 sandık olan küçük gezegenimsi bir küpün üstünde doğarsınız.Bu oyun modunda amaç dünyanın üstünde kendi üssünüzü kurmanız,hayatta kalmanızdır.Size yardımcı olmak için diğer oyunlarda aldığınız coinler ile SkyBlock marketten eşyalar alabilirsiniz.Bu marketteki eşyalar az bulunduğu için çok değerlidir.
Bu oyun modunda oyun dünyasını kırabilirsiniz
Cobblestone Generator nasıl yapılır ?
.
[​IMG]

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


Tek oyunculu oyun modundan birisi olan Creative yani Yaratıcı modunda istediğiniz her şeyi verilen arsalarda yapabilirsiniz.Kendi arsalarınızda yaptıklarınızı arkadaşlarınıza gösterebilir , en iyi arsaya sahip olmaya çalışabilir veya arkadaşlarınızla çeşitli oyunlar , binalar hazırlayabilirsiniz.
Her şeyi yapmakta özgür olduğunuz bu oyun modunda kendi arsanızda istediğinizi yapabilirsiniz.

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


Minecraft'ın ünlü oyun modlarından birisi olan Team Fortress 2 , oyun yapısını kendi orjinal oyunundan yani TF2 den alır.Bu oyun modunda kırmızı ve mavi olmak üzere 2 takım vardır. Vip olmayan üyelerimiz Soldier,Scout,,Pyro,Heavy seçebiliyorken vip olan üyelerimiz Soldier,Scout,,Pyro,Heavy,Medic,Sniper,Demoman ve Spy'i seçebilirler.
Karakterinizin spesifik özelliklerini kullanarak en çok karakter öldüren veya arkadaşlarınıza yardım eden hayır duası alan birisi olabilirsiniz. Karar sizin !
Bu oyun modunda oyun dünyasını kıramazsınız


[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


[​IMG]

Yorum Gönder

0 Yorumlar