1.7 - 1.8 | BraveFactions | Rütbe | Minigames | Köylü Takas | Görev | Takas | Açıldı Büyük Açılış! |

[​IMG]

[​IMG]

Oyna.BraveFactions.Com


[​IMG]


[​IMG]

Amacımız oyunculara farklı bir faction deneyimi, keyfi, yaşatabilmek.3-4 Yılı aşkın olgun, kaliteli ve tecrübeli bir kadromuz mevcut.


[​IMG]


[​IMG]
[​IMG] Özel Kutular
[​IMG] Takas Sistemi
[​IMG] Rütbe Sistemi
[​IMG] Rütbelere Özel Hammaddeler
[​IMG] /report Oyuncuismi Yazarak Oyuncuyu Raporlama Menüsü
[​IMG] İlgili Yetkililer
[​IMG] Maden Etkinliği, Yağmur Etkinliği ve Labirent Etkinlikleri.
[​IMG] Eğlenebileceğiniz Mini Oyunlar (Spleef,Parkur,TNTRun).
[​IMG] Bug Yok!
[​IMG] Köylü Ticaret
[​IMG] GUI (Sandık) Desteği
[​IMG] Hile, DDOS ve Bot Korumaları
[​IMG] Tabela İle Büyü Basabilme
[​IMG] Kafa Düşürme
[​IMG] Şanslı Kutu!
Ve Daha Fazlası!


[​IMG]


[​IMG]

Oyumuzda daha çok vakit geçirmenizi sağlayacak vede vipler ile oyuncular arası eşitliği sağlamak amacı ile rütbe sistemini getirdik. Rütbe atlamanız için oyunda belirli bir süre kalmanız gerekiyor bu süre her rürbeye göre değişmektedir. Bunun yanında rütbe atlamak için ücrette vermeniz gerekiyor. Ne kadar oyunda kalmanız gerektiğini ve ne kadar ücret istediğini /Rütbe yazarak görebilirsiniz. Rütbeler sırayla şöyledir;
Oyun ilk girdiğinizde köylü olarak başlarsınız. Daha sonra sırasıyla şehirli, asker, çavuş, teğmen, yarbay, general, soylu ,derebeyi gelmektedir. En son rütbeye ulaşmak için yaklaşık olarak oyunda 2 hafta zaman geçirmeniz gerekiyor.

[​IMG]

[​IMG]

Oyunumuzda köylüler ile takas sistemi bulunmaktadır. Buraya /Watp KoyluTicaret yazarak girebilirsiniz. Köylülerden v7 kazma , koruma 4 zırh, keskinlik 5 kılıç vb. itemler alabilirsiniz. Bunun yanında kutu anahtarlarıda alabilirsiniz. Tek yapmanız gerek parşömen bulmak. Parşömeni oyunculardanda alabilirsiniz ama nereden çıkıyor diye sorarsanız zindan tabiki. /Warp Zindan yazarak zindana girebilirsiniz. Orada çeşitli bosslarda, canavarlarla savaşarak parşömen düşürebilirsiniz. Ayrıca lapis kazarkende parşömen düşme olasığı var. %0.01 ama :)


[​IMG]

[​IMG]

2 çeşit görev sistemi vardır. Yenileri gün geçtikçe eklenecek. /Warp Balıkçı yazarak oradan balık görevi alabilirsiniz. Bu görevi günde 1 kere yababilirsiniz. Görevi tamamladığınızda size 2 adet enchli elma vermektedir. Ayrıca /spawn yazıp orada dolaşan korumadanda görev alabilirsiniz. Tek yapmanız gerek sağ tıklayıp Sohbetten Evet yazmak. Sizden istediklerinizi tamamladıktan sonra size 200k verecektir. Bu görevide 3 günde bir kere yapabilirsiniz.


[​IMG]


[​IMG]

Oyuncular arası takası gelişmek amaçlı ihale sistemi koyduk. İhaleye katılabilir veya verilen ihalelere teklif verebilirsiniz. İhale vermek için ilk önce elinize itemi alın daha sonra /auc start <itemadedi> <başlangıçfiyatı> yazmak olacak. Başka bir oyuncunun verdiği ihaleye katılmak için ise
/Bid <VerdiğinizTeklif> yazmak yeterli olacaktır.


[​IMG]


[​IMG]

Oyuncular arası dolandırıcılığı tamamen engellemek için takas sistemi koyduk. Bu sistemi kullanmak çok basit. İlk önce eğilerek takas yapacağınız oyuncuya sağ tıklıyorsunuz. Daha sonra takas yapacağınız kişi /Trade Accept yazmak zorunda yani takası kabul etmesi lazım. Önünüze bir ekran açılacaktır. Burada istediğiniz itemi takas edebilir veya para ekliyebilirsiniz. Bu size kalmış. En son işlem ise takası onaylamak. Ekranın sol tarafındaki kırmızı yüne basarak takası onaylayın ve karışınızındakininde onaylamasını bekleyin.

[​IMG] 


[​IMG]
RAM: 8GB
Kişi Sayısı: 82 Kişilik
İşlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1245 V2 @ 3.80GHz x 6

Hosting: BatıHost


[​IMG]

[​IMG]
[​IMG] Nornia (Nornia) Kurucu
[​IMG] 
Retsameht (WitherLegend) Pluginer
...


[​IMG]


[​IMG]

[​IMG]
[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]


[​IMG] 

Konumuzun burada sonuna gelmekteyiz.Umarım sunucuyu beğenmişsinizdir eğer beğenmediyseniz beğenmedim kelimesini kabul etmiyoruz, beğenmedim çünkü açıklama şeklinde kabul ediyoruz.
IP ADRESİ: play.bravefactions.com
IP ADRESİ: oyna.bravefactions.com
IP ADRESİ: 217.198.131.231
Açılış Tarihi: 23.01.2016 15:00

SUNUCU AÇILDI DOSTLARIM!
[​IMG]

[​IMG]
Sunucu açılalı 1:30 saat oldu ve 33 kişi olduk! Teşekkürler!

Yorum Gönder

TurkCraft01 Ailesi İyi Günler Diler!

Daha yeni Daha eski